top of page

SHIPPING & RETURNS

Shipping Policy

VERZENDINGS INFO

Wij versturen uw aankoop binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van uw orderbevestiging van maandag tot vrijdag, voor Nederland. 

Tijdens het hoogseizoen kan de bezorging van uitverkoop en feestdagen iets langer duren.

Kies je voor ophaalservice Beverwijk, ontvang je per e-mail de informatie. 

Bevestiging van uw bestelling

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Als u geen bevestigingsmail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via byjaz@icloud.com

 

Verzenden

We doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Verzending naar landen binnen Europa wordt binnen 3-6 werkdagen geleverd. Woont u buiten Europa, dan kan het tot 6 dagen of langer duren. Voor meer informatie over uw bestelling of trackingnummer voor verzending buiten Nederland kunt u contact met ons opnemen via byjaz@icloud.com.

Return & Exchange Policy

RETOURVOORWAARDEN

Wij vinden het ontzettend jammer dat je iets gekocht hebt dat je liever toch niet wilt hebben. Als je iets terugstuurt, zullen wij er alles aan doen om toch iets te vinden dat beter bij je past.

Wil je iets retour wilt sturen, vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en sturen je dan een retourformulier toe. Deze hoef je alleen uit te printen en mee te sturen met de retourzending. 

De kosten van retourzending zijn dan wel voor jouw rekening. Het artikel mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. De labels dienen aan het artikel bevestigd te zijn. Na controle van het geretourneerde item, maken wij zo snel mogelijk het geld over of sturen we iets nieuws. 

Het op een hygiënische manier passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden u daarom aan de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen. Indien u het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat u het artikel niet vies maakt, in de originele staat en in de originele verpakking en met labels naar ons terugstuurt.

Retourneringen die niet aan deze eisen voldoen of pakketjes die buiten de 14- dagen retourtermijn binnen komen, worden niet terug gestuurd. Deze kunt u komen halen of wij sturen het terug na ontvangst van de verzendkosten. Wij kunnen hier helaas geen uitzondering op maken. De gemaakte kosten voor het terugzenden zijn dus voor de koper. Controleer daarom dus zelf altijd of u binnen de 14-dagen retourtermijn zit. Ruilen is daarna ook niet meer mogelijk. Bestellingen die naar een ophaal-punt gaan halen wij niet op.

Bestelling kan geannuleerd worden binnen 15 min nadat de bestelling is geplaatst, daarna niet meer. Kies je voor ophalen, dan kan de bestelling enkel in de winkel geannuleerd worden. 

bottom of page